Brenson & Abraham

Bemutatkozás

Örömmel értesítjük jelenlegi és leendő Ügyfeleinket, hogy a Brenson Group worldwide összeolvadt  a Karib-térségi Abraham Ltd offshore szolgáltató csoporttal, amely eredményeképp létrejött a Brenson & Abraham® Ltd.

Az egyesülés következtében egy olyan offshore-szolgáltató centrum alakult ki, amely még professzionálisabb szolgáltatást tud nyújtani mind az európai, mind az egzotikus helyszíneken (Karib-térség, Seychelles, stb.) bejegyzett államokban. Az összeolvadással a Társaságunk szolgáltatásai jelentősen bővültek és azokkal az eddiginél is hatékonyabban és gyorsabban tudunk az Ügyfeleink rendelkezésére állni.

Büszkék vagyunk arra, hogy a jól megszokott minőségi szolgáltatásunkat – a nagyobb és professzionálisabb háttérre tekintettel – a korábbinál is magasabb szintre emelhetjük. Bízunk benne, hogy az Ügyfeleinktől eddig kapott bizalmat és számtalan pozitív visszajelzést továbbra is megszolgáljuk, illetve, hogy az egyesüléssel megteremtődött kiváló lehetőségeket kiaknázva további egyedi megoldásokkal is segíthetjük igényeik kiszolgálását.

A Brenson & Abraham® az összeolvadással több nemzetközi offshore szövetség tagja lett, így a tagságokból fakadó előnyök is tovább szolgálják az Ügyfeleink biztonságát, naprakész tájékoztatását.

Az egyesülést megelőzően a Brenson Ltd.- akinek az alapítója Steve Brenson, több mint 20 éves tapasztalattal offshore és államközi adózási ügyekben –  20 országban 23 irodával volt jelen. Az egyesüléssel a Brenson Ltd tovább növelte piaci szerepét és a Brenson & Abraham® jelenleg közel 30 államban van jelen majd’ 40 irodával. A Brenson & Abraham® által kidolgozott offshore adózási struktúrák száma meghaladja az ezret.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a több éve már Magyarországon működő Brenson Ltd. helyett most már Önök is a  Brenson & Abraham® néven vehetik igénybe a továbbiakban szolgáltatásainkat.

A Brenson & Abraham® célja továbbra is az, hogy egyedi, testre szabott, jogszerű és működőképes megoldásokat nyújtson magyar vagy nemzetközi ügyletek adózást érintő kérdésiben. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az offshore alapítástól a komplett adótervezésig.

A Brenson & Abraham® nem kizárólag offshore regisztrátor cég. Tanácsadóink magasan képzett szakemberek, akik a nemzetközi adózási kérdéseken felül a helyi törvényekben, így a magyarországi adójogszabályokban is jártasak. Ennek tükrében a Brenson & Abraham Group™ partnerei kizárólag helyi ügyvédek, ügyvédi irodák. Magyarországon kizárólagos képviseletet az adójogi és gazdasági területen kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda látja el.

Tapasztalatunk szerint a Magyarországon megrendelt offshore konstrukciók több mint 90 százalékának van magyar adózási vetülete. Ennek megértése, alkalmazása – ismerve a bonyolult hazai adózási környezetet – speciális jogi szaktudást igényel, melyet a Brenson & Abraham® tanácsadói, partnerei biztosítják Önnek.

Tehát, ha Ön olyan konstrukciót szeretne, amely hazai környezetben is biztosan megfelel a jogszabályoknak, és megnyugtató, korrekt adózási megoldást keres üzleti vagy magánvagyonát érintő kérdésekben, akkor a legjobb, amit tehet, hogy felkeres minket.

Várjuk kérdéseit,

Steve Brenson
Nemzetközi Offshore Szakértő

Brenson Offshore
1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 11.
Tel: 061-411-1035
E-Mail:bejelentkezes@offshore-alapitas.hu